Scania R

Scania R

De Scania R-serie is niet zomaar een vrachtwagen, het is een dynamisch gereedschap, geoptimaliseerd voor lange afstanden, aangedreven door krachtige motoren en gebouwd op een robuust chassis. Het is gebeeldhouwd om de luchtweerstand te minimaliseren, het brandstofverbruik te maximaliseren en een soepele, comfortabele rit te bieden onder elke wegconditie. Dit zorgvuldig ontworpen aerodynamische exterieur baant de weg voor een superieure operationele economie en vermindert tegelijkertijd uw koolstofvoetafdruk.

Maar de innovatie is niet beperkt tot het exterieur. Een R-serie-cabine is een toevluchtsoord dat een vredige, ergonomische omgeving biedt die rond de bestuurder is ontworpen. Het doel? Uw reis soepeler, stiller en meer ontspannen maken. De geavanceerde functies variëren van een verstelbaar stuur en een gemakkelijk bereikbaar instrumentenpaneel tot ruime opbergruimte en bredere bedden, wat zorgt voor ongeëvenaard bestuurderscomfort.

Kies uit een breed scala aan Scania R-vrachtwagens op onze website en voeg uw favoriete modellen toe aan uw winkelwagen!

Top products